Toughbookpartner beschikt over een uitgebreide showroom waar alle Toughbook modellen op display staan. U bent op afspraak elke werkdag van 09.00 tot 16.00 van harte welkom op de Klokhoek 12 in Leusden.

Een investering in een Toughbook is niet zo maar een investering. Het is er één bedoeld voor meerdere jaren. Toughbookpartner is zich hier bewust van. Wij vinden het daarom belangrijk dat u het juiste apparaat voor uw toepassing kiest en dat u goed weet wat voor een product u voor uw organisatie aanschaft. Een afbeelding kunt u een goede eerste indruk geven, maar er kan niets op tegen het echte toestel in uw handen houden.

Tijdens uw bezoek zal een accountmanager het gewenste product demonstreren en al uw vragen over het toestel beantwoorden. Heeft u nog geen idee welke Toughbook voor u interessant is? Wij assisteren u ook graag in het selecteren van het best toestel, passende bij uw wensen en gebruik. Wilt u de machine ook even buiten in de zon bekijken, in de regen houden of er even op staan? Dat is geen probleem. Zo krijgt u een goed beeld wat voor een kwalitatief hoogstaand product de Panasonic Toughbook is.