CF-19 mk6 image

CF-19 mk6

Fully-Rugged Converteerbare Panasonic Toughbook
Sportfolio Sportfolio

De sportfotograaf van Sportfolio gebruikt de Toughbook naast het voetbalveld om snel en gemakkelijk foto's naar bijvoorbeeld de redactie van De Telegraaf toe te zenden. Door de weersbestendigheid van de Toughbook CF-19 hoeft hij zich om de regen geen zorgen te maken. Hij kan gewoon verder met zijn werk, terwijl andere fotografen bij het speelveld weg moeten wanneer zij hun foto's naar de redactie willen sturen. Ook de foto's beoordelen gaat perfect in elke situatie, zelfs in de volle zon.

Sialtech BV Sialtech BV

Voor tijdens de grondinspecties gebruikt Sialtech BV de CF-19. Het toestel is hier uitermate voor, omdat bij de werkzaamheden van Sialtech BV omdat de kans groot is dat de Toughbook in aanraking komt met water en zand. Daarnaast moet het werk door kunnen gaan zelf tijdens heftige regenbuien. Toughbookpartner verleent tijdens het gehele traject geregeld service en ondersteuning.

Provincie Fryslan Provincie Fryslan

De Provincie Fryslan heeft voor de Toughbook CF-19 gekozen. Tijdens het inventariseren van de buitenruimte hoeven zijn geen rekening te houden met het weer. De inventarisatie kan zelfs doorgaan wanneer, het regent of erg koud is. Bij zonnige weer kan de veldwerker toch nog gemakkelijk de data van het scherm aflezen.

TNO Technical Sciences TNO Technical Sciences

Voor TNO Technical Sciences hebben wij de Toughbook CF-19 geleverd. Zij gaan de Toughbook gebruiken om proeven uit te voeren. De Panasonic Toughbook CF-19 is gekozen, omdat de proeven bij water plaats gaan vinden. Daarnaast kunnen verschillende proeven niet uitgesteld worden en moet de computer bij elk weertype ingezet kunnen worden.