CF-31 mk3 image

CF-31 mk3

De fully rugged, full size Toughbook die desktop prestaties levert
CF-LND80S-FD - Autolader Panasonic Toughbook CF-LND80S-FD - Autolader Panasonic Toughbook
CF-LND80S-FD - De autolader voor de Panasonic Toughbook CF-19, CF-C1 en de CF-U1. Deze adapter ondersteunt een spanning van 11 - 16 volt. U Laadt hierdoor uw Toughbook gemakkelijk op in uw auto.
CF-LND8024FD - Autolader Panasonic Toughbook CF-LND8024FD - Autolader Panasonic Toughbook
CF-LND8024FD - De autolader voor de Panasonic Toughbook CF-19 en CF-U1. Deze adapter ondersteunt een spanning van 12 - 32 volt. U laadt hierdoor uw Toughbook gemakkelijk op in uw auto, bestelbus, vrachtwagen of vorkheftruck.
CF-AA5713AG - AC adapter Panasonic Toughbook CF-AA5713AG - AC adapter Panasonic Toughbook
CF-AA5713AG - De AC adapter voor de Toughbook CF-31, CF-52 mk3, CF-52 mk4, CF-53 en de CF-D1. De adapter gebruikt u om de Toughbook te voeden en via het apparaat zijn accu te laden. Daarnaast is de adapter geschikt om dockings en acculaders te voeden.
CF-VCBTB2W - Externe acculader Panasonic Toughbook CF-VCBTB2W - Externe acculader Panasonic Toughbook
CF-VCBTB2W - De externe acculader laadt de accu's van de Panasonic Toughbook CF-19, CF-31, CF-52 en de CF-53. Een onmisbaar accessoire wanneer u veel mobiel werkt en meerdere accu's gebruikt.
CF-CZSU1431U - Accu Panasonic Toughbook CF-CZSU1431U - Accu Panasonic Toughbook
CF-CZSU1431U - De accu is alleen geschikt voor de Panasonic Toughbook CF-31 mk2. Deze accu wordt geplaatst op de plek van de DVD speler. Voor extra lang mobiel gebruik van de Toughbook.
CF-CZSU46U - Accu Panasonic Toughbook CF-CZSU46U - Accu Panasonic Toughbook
CF-CZSU46U - De accu is geschikt voor de Panasonic Toughbook CF-31, CF-30 en de CF-52 mk3. Werk met uw Toughbook tot acht uur lang mobiel.
CF-VEB311U - Dockingstation Panasonic Toughbook CF-VEB311U - Dockingstation Panasonic Toughbook
CF-VEB311U - De desktop dockingstation voor de Panasonic Toughbook CF-31. Met een docking is het niet meer nodig om hardware los aan te sluiten. U hoeft alleen de Toughbook in de docking te 'klikken'.
PCPE-DCTBAG4 - Draagtas Panasonic Toughbook PCPE-DCTBAG4 - Draagtas Panasonic Toughbook
PCPE-DCTBAG4 - Een universele draagtas voor de Panasonic Toughbook. Vervoer met behulp van deze draagtas elke Toughbook gemakkelijk. De tas is gefabriceerd uit slijtvast materiaal.
PCPE-INFBPK1 - Rugtas Panasonic Toughbook PCPE-INFBPK1 - Rugtas Panasonic Toughbook
PCPE-INFBPK1 - Deze universele draagtas voor de Panasonic Toughbook biedt u de mogelijkheid om het toestel gemakkelijk en ergonomisch te vervoeren. De rugtas is gefabriceerd uit slijtvast materiaal.
PCPE-BASCD01 - Extern DVD/CD-RW station Panasonic Toughbook PCPE-BASCD01 - Extern DVD/CD-RW station Panasonic Toughbook
PCPE-BASCD01 - Het externe DVD/CD-RW station voor de Panasonic Toughbook CF-19, CF-31 en CF-C1. Sluit de speler gemakkelijk aan via USB. Er is geen aparte voeding nodig. Het apparaat wordt via de USB aansluiting gevoed.
CF-VDM311U - Interne DVD-multi drive Panasonic Toughbook CF-VDM311U - Interne DVD-multi drive Panasonic Toughbook
CF-VDM311U - Een interne DVD-multi drive voor de Panasonic Toughbook CF-31. Speel gemakkelijk uw optische media af. De speler is gemakkelijk zelf in de daarvoor bedoelde bay te plaatsen.
CF-VNC001W - Schoonmaakdoek Panasonic Toughbook CF-VNC001W - Schoonmaakdoek Panasonic Toughbook
CF-VNC001W - Schoonmaakdoek voor de Panasonic Toughbook. Gebruik dit doekje om het beeldscherm weer schoon te krijgen na het toestel met de vingers bedient te hebben.
CF-VPF15U - LCD beschermfolie Panasonic Toughbook CF-VPF15U - LCD beschermfolie Panasonic Toughbook
CF-VPF15U - Een extra LCD beschermfolie voor de Panasonic Toughbook CF-31. Deze folie beschermt het beeldscherm tegen krassen en vuil.
Rugged harddisk - Lacie Rugged harddisk - Lacie
Een robuuste hardeschijf van 500GB opslag van Lacie. Deze schijf heeft een vingerafdruk scanner om de bestanden die op de schijf staan te beveiligen of vrij te geven. De beveiliging is hardware-matig.
Rugged harddisk - Lacie Rugged harddisk - Lacie
De 1TB rugged harddisk biedt ruim voldoende opslag voor al uw bestanden. Met de vingerafdruklezer kunt u gemakkelijk alle opgeslagen informatie beveiligen of vrijgeven. De codering is hardware-matige voor maximaal beveiliging.
Rugged harddisk - Lacie Rugged harddisk - Lacie
De 500GB rugged harddisk van Lacie is klaar voor het echte buiten werkt. De schijf is geschikt voor elke Toughbook
Rugged harddisk - Lacie Rugged harddisk - Lacie
Deze 500GB rugged harddisk van Lacie heeft een draaisnelheid van 7200 toeren per minuut. Hierdoor is de bestandsoverdracht weer een stap sneller.
Rugged harddisk - Lacie Rugged harddisk - Lacie
De 1TB rugged harddisk van Lacie biedt voldoende opslag voor al uw bestanden.
CF-VNP009U - Stylus pen Panasonic Toughbook CF-VNP009U - Stylus pen Panasonic Toughbook
CF-VNP009U - De stylus voor de Panasonic Toughbook CF-31. Een extra methode voor het aansturen van de Toughbook. Door gebruik te maken van de stylus kunt u ook de kleine gedetaileerde knoppen aanklinken.
CF-WEB301W - Vehicledock voor de Panasonic Toughbook CF-WEB301W - Vehicledock voor de Panasonic Toughbook
CF-WEB301W - De vehicledock voor de Panasonic Toughbook CF-30 en CF-31. Met deze docking zit de Toughbook veilig vast in de auto.
CF-WEB301WA - Vehicledock (enkele connector) voor de Panasonic Toughbook CF-WEB301WA - Vehicledock (enkele connector) voor de Panasonic Toughbook
CF-WEB301WA - De vehicledock voor de Panasonic Toughbook CF-30 en CF-31. De docking heeft een enkele connector voor het aansluiten van een externe antenne.
CF-WEB301WB - Vehicledock (dubbele connector) voor de Panasonic Toughbook CF-WEB301WB - Vehicledock (dubbele connector) voor de Panasonic Toughbook
CF-WEB301WB - De vehicledock voor de Panasonic Toughbook CF-30 en CF-31. De docking heeft twee connectoren voor het aansluiten van externe antennes.