CF-31 mk3 image

CF-31 mk3

De fully rugged, full size Toughbook die desktop prestaties levert

Bent u op zoek naar een mobiel apparaat waarbij u geen zorgen hoeft te maken of het wel droog of schoon staat? De Panasonic Toughbook CF-31 kan alles, maar dan ook echt alles aan. Met zijn water- en stofdichte behuizing is deze robuuste laptop ideaal voor de niet standaard werkplekken, zoals het vochtige buitengebied van Nederland en België, het stoffige landschap van Nigeria, het zoute boorplatform in de Noordzee of de mijnen in Nieuw-Zeeland. In deze uitdagende gebieden voelt de Toughbook zich meer dan thuis.

Heeft u interesse? Kom de Toughbook CF-31 in onze showroom bekijken, het toestel staat voor u klaar en u bent van harte welkom. Bestellen kan heel gemakkelijk via onze webshop of vraag een offerte aan.

Balans

Met de laatste technologie van Intel biedt de CF-31 de ideale balans tussen werkkracht en robuustheid, zonder de mobiliteit te vergeten. De Intel i5 3320M 2.7Ghz processor geeft de Toughbook ruim voldoende rekenkracht om de zwaarste berekeningen zonder veel moeite uit te voeren. Ondanks deze krachtige processor blijft u beschikken over zeker veertien uur mobiel met behulp van de accu. De spanning in de accu blijft behouden, zelfs wanneer u aan werk bent bij temperaturen onder 0°C. Door de stevige behuizing is deze mobiele PC klaar voor het echte mobiele werk. Door de prettige handgreep neemt u de Toughbook gemakkelijk overal mee naar toe.

Bediening

De CF-31 bedient u met de trackpad, toetsenbord of via het touchscreen. Het aanraakscherm 'voelt' uw vinger ook wanneer u handschoenen aan heeft. U kunt het toestel bij een -20 C of +60 C gewoon blijven bedienen en gebruiken. Heeft de software waarmee u werkt kleine knopjes? Dan kunt u ook de meegleverde stylus pen gebruiken. Deze kan gemakkelijk opgeborgen worden in een uitsparing in de handgreep. 

Accessoires

Om van de CF-31 mk3 een echte totaaloplossing te laten worden, biedt Toughbookpartner via de webshop Toughbookparts verschillende officiële Panasonic Toughbook accessoires aan. Afrekenen kan gemakkelijk via iDeal, PayPal of vooruitbetaling. Bestaande Toughbookpartner klanten kunnen via de e-mail de toebehoren ook op rekening bestellen.

Samenvattend

  • Een krachtige Intel Core i5 3320M 2,6GHz processor met Intel HD 4000 graphics;
  • Windows 7 professional [ 32-bit of 64-bit, multi-language ]. De bitsnelheid en de taal kunt u tijdens configuratie kiezen;
  • Een 13.1" outdoor beeldscherm met hoge helderheid en circulaire polarizatie [ 1200 cd/m2];
  • Een Toughbook met de MIL-STD 810G en IP65 certificaten geldend voor het gehele toestel;
  • Backwards compatibiliteit met de CF-30 dockingstations en voertuigdockings.
  • USB 3.0 poort
  • 14 uur accuduur

Configuratie opties

  • 3G mobiel breedband modem (incl. GPS) [ HSDPA+, tot 21MBps ];
  • Seperate GPS ontvanger;
  • 4GB RAM geheugen uitbreiding.