CF-31 mk3 image

CF-31 mk3

De fully rugged, full size Toughbook die desktop prestaties levert
Seabird Exploration Group Seabird Exploration Group

Op hun schepen vertrouwt Seabird Exploration op de Panasonic Toughbook CF-31. Omdat de computer met zoutwater in aanraking kan komen en zij tijdens de vaart honderd procent op het toestel moeten kunnen vertrouwen, hebben zij gekozen voor dit topmodel Toughbook. De behuizing van de CF-31 is namelijk compleet afgesloten, waardoor zoutwater, maar ook de zouten nevel, niet bij de gevoelige computerhardware kan komen.

First E & P - First Exploration & Petroleum First E & P - First Exploration & Petroleum

Voor de zoektocht naar olie in Nigeria heeft First E&P gekozen voor de Panasonic Toughbook CF-31. De organisatie heeft voor dit model gekozen, omdat het apparaat bestand is tegen de meest extreme omstandigheden waarin het apparaat gebruikt gaat worden. Het 13" daglichtscherm en het standaard formaat toetsenbord zijn de eigenschappen die voor de klant doorslaggevend zijn geweest.

Clijsters BVBA Clijsters BVBA

Bij Clijsters BVBA gebruiken ze de Panasonic Toughbook CF-31 bij het instellen en uitlezen van vrachtwagenkranen. De CF-31 is door Clijsters BVBA gekozen, omdat het instellen en uitlezen van de kranen bij weer en wind gedaan moet kunnen worden. Daarnaast moet het apparaat een flinke klap kunnen weerstaan.