CF-H2 FIELD MK2 image

CF-H2 FIELD MK2

Fully rugged veld tablet - verandert de manier waarop mobiele professionals werken
Gemeente Utrecht Gemeente Utrecht

Voor de inventarisatie van de buitenruimte en voor het onderhoud van de bomen in de gemeenten heeft de Gemeente Utrecht voor de Panasonic Toughbook CF-H2 gekozen. De eigenschappen van het scherm en het geringe gewicht van het toestel hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat men voor dit toestel koos. Zo kunnen zij weer efficiënt, onder elke omstandigheid aan het werk.

Gemeente Barendrecht Gemeente Barendrecht

Voor de inventarisatie van het buitengebied heeft de Gemeente Barendrecht voor de Toughbook CF-H2 gekozen. Vooral het gewicht en de afleesbaarheid van het beeldscherm in de volle zon, zijn doorslaggevende eigenschappen geweest. Om de mobiele werkplek compleet te maken heeft de gemeente ook gekozen voor een dockingstation en twee extra accu's.

Strukton Rail Strukton Rail

Voor de werkzaam aan het spoor maakt Strukton gebruikt van de Panasonic Toughbook CF-H2. Het toestel is handzaam en heeft alle concurrentie verslagen door een beter gebruiksgemak en hogere kwaliteit.

ASSET Rail ASSET Rail

Voor de werkzaamheden aan het spoor heeft ook ASSET rail gekozen voor de hoge kwaliteit van de Panasonic Toughbook CF-H2. Er is voor dit toestel gekozen, omdat de CF-H2 de kwaliteit biedt die nodig is om de werkzaamheden aan het spoor en de analyse ervan, zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren.